Σε προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία της Πάτρας, μετά τη μηχανοκίνητη πορεία που διοργάνωσαν Πατρινοί στο κέντρο της πόλης, το πρωί της Τετάρτης, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η πορεία έγινε με αυτοκίνητα και μηχανάκια, μετά τη Λειτουργία, και παρά τις απαγορεύσεις για την προστασία της κοινότητας από τη διασπορά του κορωνοϊού, που βρίσκεται σε έξαρση.

Η πορεία ξεκίνησε από την Αγίου Ανδρέου και Τριών Ναυάρχων, αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να ξεκινήσει από τη Veso Mare, σενάριο το οποίο εγκαταλείφθηκε καθώς εκεί είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς αντιεξουσιαστές.

Δημοτικός Σύμβουλος, που συμμετείχε, είχε ανακοίνωσε μέσα από το Facebook τη συμμετοχή του στην πορεία, ενώ για την προσαγωγή του στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, έγραψε:

"Μετά τον εκκλησιασμό για την Αγία Σκέπη και την δοξολογία υπό του Κερνίτσης κ.Χρυσάνθου, με τα αυτοκίνητα μας και τις σημαίες μας στην Πάτρα, Εθνικός Ύμνος στον ανδριάντα του Γερμανού και ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ Πατρών ( με
Chris Adamopoulos και Δημήτρη Ξάνθη).
Ευχαριστούμε πολύ τον Διευθυντή Ασφαλείας Πατρών για την συνοδεία της υπηρεσίας του στην βόλτα μας καθώς και για την ευχάριστη παραμονή μας στην Ερμού. Ήταν πολύ ευγενικοί και, όπως μας είπαν, απλά εκτελούσαν εντολές άνωθεν. Άλλωστε είναι τοις πάσι γνωστό ότι μέσα στο αυτοκίνητό σου ο κορονοιος θερίζει αλύπητα.
Ζήτω η ΕΛΛΑΣ, Ζήτω το ΈΘΝΟΣ, ΖΉΤΩ και το ΕΘΝΌΣΗΜΟ που τίμησε σήμερα η Ασφάλεια."