Με αδιάκοπο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος με θύματα δυο ηλικιωμένους στα Χανιά.

Το φονικό στο Πασακάκι Χανίων ξεκίνησε να ερευνάται την περασμένη Κυριακή όταν η 79χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι της. Λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε νεκρός, μέσα σε μια βαλίτσα, ο 82χρονος σύζυγός της. Ο ηλικιωμένος βρέθηκε σε ένα διαμέρισμα ιδιοκτησίας της συζύγου του, το οποίο νοίκιαζαν σε έναν 22χρονο από το Μπαγκλαντές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ερευνούν οι Αρχές, ο νεαρός αλλοδαπός όφειλε αρκετά ενοίκια και τις τελευταίες ημέρες έχουν χαθεί τα ίχνη του. Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη διπλή ανθρωποκτονία.

Στη Λαμία οι έρευνες για το διπλό φονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Το Βήμα», από το πρωί της Τετάρτης, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον 22χρονο βασικό ύποπτο επικεντρώνονται στη Λαμία. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το πιθανότερο κίνητρο για τη δολοφονία ήταν η ληστεία.

Κατά την ίδια πηγή, ο νεαρός αλλοδαπός φέρεται ότι έφυγε προ ημερών από την Κρήτη με προορισμό τη βόρειο Ελλάδα και αυτές τις ημέρες κινείται στην κεντρική χώρα. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με «Το Βήμα», εκτιμούν ότι η σύλληψη του θα οδηγήσει στην πλήρη διαλεύκανση της διπλής δολοφονίας, αφού ο δράστης αρχικά στραγγάλισε και έβαλε σε βαλίτσα την σορό του άτυχου 82χρονου και στην συνέχεια σκότωσε με τον ίδιο τρόπο και λήστεψε την 79χρονη σύντροφό του.