Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη ο Μιχάλης Ρέππας, ο οποίος αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιστροφή του, που την σκέφτεται έντονα, στους μισθούς που έπαιρνε από το Mega, ενώ τόνισε πως πολύ πιθανό να ξαναδούμε σε επανάληψη Τρεις Χάριτες και Δις εξαμαρτείν.

«Έχω 25 χρόνια να κάνω τηλεόραση. Συζητάμε να επιστρέψουμε τηλεοπτικά με τους “Συμπέθερους από τα Τίρανα”. Το Mega έχει ένα προβάδισμα γιατί μας έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία. Το Mega κάθε χρόνο διπλασίαζε την αμοιβή μας. Από μόνοι τους. Εμείς δεν κάναμε κανένα αίτημα. Δεν πληρώθηκα, χρυσοπληρώθηκα. Τηλεόραση δεν κάναμε πολύ λόγω κούρασης. Η τηλεόραση είναι το πιο υπεύθυνο, αλλά και το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς. Είσαι εκτεθειμένος στους πάντες. Έχεις να ικανοποιήσεις ένα εξαιρετικά ευρύ κοινό. Πατάει το κουμπί όποιος να ‘ναι.

Δεν είδαμε σε επανάληψη τις “Τρεις Χάριτες” και το “Δις εξαμαρτείν” γιατί δεν θέλαμε, αλλά θα έρθει και η ώρα τους. Κάποια στιγμή θα προβληθούν και αυτά αρκεί να τα έχει το Mega στο αρχείο του, να μην τα έχει σβήσει. Το μόνο ριάλιτι που έχω δει είναι το Bachelor, κανένα άλλο. Είναι από τα πιο αξιοπερίεργα πράγματα που έχω συναντήσει στην τηλεόραση», είπε ο Μιχάλης Ρέππας.