Αν κάτι ξεχώρισε κανείς από την πορεία που έγινε από ομάδα πολιτών για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, αυτό δεν θα ήταν τίποτα άλλο από τον ιερέα με τη σημαία που ήταν μπροστάρης, σε αυτή την παρέλαση.

Ο παπάς με τη σημαία ήταν μπροστά στην μηχανοκίνητη πορεία που εξελίχτηκε στο κέντρο της Πάτρας και στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 100 οχήματα, Ι.Χ. και δίκυκλα.

Ο ιερέας βέβαια ήταν με τα πόδια, κρατώντας την ελληνική σημαία στα χέρια του, ενώ στη θέα των αστυνομικών που προσπάθησαν να σταματήσουν την παρέλαση καθώς λόγω του κορωνοϊού υπάρχει απαγόρευση για τέτοιου είδους συγκεντρώσεις, δεν είχε κανένα πρόβλημα να ανεβάσει τους τόνους και να τα βάλει μαζί τους.

Τελικά η πορεία πέρασε από τις αστυνομικές δυνάμεις και ευτυχώς δεν συναντήθηκε με την παράλληλη πορεία που έκαναν οι αντιεξουσιαστές εκείνη την ώρα γιατί διαφορετικά θα είχαμε σίγουρα επεισόδια.

Ωστόσο, η πορεία προκάλεσε τη διαμαρτυρία αρκετών οδηγών που βρίσκονταν στο κέντρο της Πάτρας, καθώς δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο. Όσο για τον ιερέα; Δεν ξέρουμε αν ακόμα βρίσκεται στον δρόμο συνεχίζοντας την πορεία με τη σημαία στα χέρια…