Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Αρτ μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας για το συμβάν με το βραβείο της Μαρίας Κίτσου και την αποχώρηση του Βασίλη Μπισμπίκη από τα Κορφιάτικα βραβεία.

Όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας, θεώρησε άδικο να μην τον πάρει η Μαρία Κίτσου και να πάρουν τα βραβεία του άλλοι ηθοποιοί που επίσης έλειπαν από την εκδήλωση.

«Τα Κορφιάτικα είναι ένας θεσμός που υπάρχει εδώ και 40 χρόνια. Αυτός ο θεσμός κάθε χρόνο έχει και κάποια ευτράπελα που πάντα συζητιούνται. Το πρώτο βραβείο που ήταν στη μνήμη της Ζωής Λάσκαρη θα το έπαιρνε η Μαρία Κίτσου. Η Κίτσου είχε στείλει μήνυμα, απ’ ότι είπε ο κύριος Μουζακίτης, ότι θα είναι εκεί, αλλά για κάποιο λόγο δεν ήταν. Ο κύριος Μουζακίτης το διαπίστωσε τελευταία στιγμή.

Αυτό τον εξώθησε και είπε ότι αποσύρει το βραβείο. Δεν είπε ότι το δίνει αλλού, αλλά ότι το αποσύρει. Με το που το είπε, βλέπω τον Βασίλη Μπισμπίκη να φεύγει χωρίς να λέει τίποτα ο άνθρωπος, απλώς έφυγε. Τα επόμενα βραβεία ήταν της Διδασκάλου και του Γάλλου και είπε ο Λεωνίδας Κακούρης ότι θα τα παραλάβει αυτός γιατί οι άλλοι ήταν στο γύρισμα. Σηκώθηκα εγώ και φώναξα να δοθεί και της Κίτσου γιατί ήταν άδικο οι άλλοι που λείπουν να το παίρνουν και η Κίτσου να μην το πάρει. Φώναξα ότι είναι απαράδεκτο, δώστε το και της Κίτσου.

Ξαναβγαίνει ο κύριος Μουζακίτης και είπε ότι έχουν έναν απεσταλμένο της Κίτσου γιατί είχε πάει ήδη ο Μάνος Καρατζογιάννης που είναι ο σκηνοθέτης της και ζήτησε να παραλάβει το βραβείο, και το παρέλαβε. Θεωρώ απαράδεκτο να μην το παίρνει ο ένας και να το παίρνει ο άλλος, αφού όλοι έλειπαν», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.


Πηγή: Zappit.gr