Σε μια ανατρεπτική αποχώρηση οδηγήθηκε το GNTM της Τρίτης καθώς το επίπεδο δυσκολίας στις δοκιμασίες ολοένα και ανεβαίνει! Τα επίδοξα top models κλήθηκαν να βυθιστούν σε μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές πισίνες και να αποδώσουν με φυσικότητα καθημερινές δραστηριότητες, στο φακό του Διονύση Κούτση.

Μια εντυπωσιακή, σε κάθε περίπτωση, φωτογράφιση για λογαριασμό καμπάνιας χυμών, η οποία απαιτούσε τεχνική, ψυχραιμία, χάρη και στοιχεία υποκριτικής. Ομάδα εξειδικευμένων δυτών, με τον απαραίτητο εξοπλισμό, βρισκόταν διαρκώς δίπλα στους διαγωνιζόμενους, εγγυώμενοι την ασφάλεια τους. Ωστόσο, τα πολλαπλά ζητούμενα κάτω από το νερό δυσκόλεψαν τα περισσότερο μοντέλα πολύ περισσότερο από τις αρχικές τους προβλέψεις.

Έτσι, στο πλατό, οι κριτές κλήθηκαν να επιλέξουν εκείνον ή εκείνην που θα έπρεπε να κλείσει την πόρτα του GNTΜ και να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας του STAR.

Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός αποφάσισαν λοιπόν να αποχωρήσει από το GNTM η Πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη καθώς δεν κατόρθωσε να βγάλει εις πέρας τη δοκιμασία με αποτέλεσμα να μην παρουσιάσει ορθή λήψη.


Βίντεο: zappit