Ένα σκυλάκι περιπλανιέται "χτυπημένο" μάλλον από αυτοκίνητο στην περιοχή μεταξύ του Πλατάνου και του Διακοπτού στον δρόμο.

Σύμφωνα με αναγνώστρια του patrasevents.gr περιφέρεται μες στο δρόμο και συνήθως βρίσκεται στην περιοχή Μιχαλοπούλειο σε μια αλάνα, αριστερά του παλαιού οδικού δικτύου από Διακοπτό προς Ακράτα, ενώ αρκετές φορές το συναντούν και στον κόμβο προς τα Καλάβρυτα.

Όπως μας ανέφερε το ζωάκι είναι χτυπημένο γιατί κουτσαίνει. Η εργασία της απαιτεί να βρίσκεται καθ΄ οδών στην περιοχή και έτσι καθημερινά το ταΐζει. Μάλιστα το σκυλάκι φαίνεται ότι από κάπου έχει φύγει γιατί σέρνει μαζί του και μια αλυσίδα.

Η ίδια έχει επικοινωνήσει με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της περιοχής (Αστυνομία Αιγίου, Δήμο Αιγιάλειας) χωρίς όμως να υπάρξει καμία μέριμνα για το ζώο.

Μάλιστα όπως επισημαίνει για το συγκεκριμένο σκυλάκι έχουν ενδιαφερθεί και άλλοι κάτοικοι της περιοχής που δεν θέλουν να το βρουν νεκρό από κάποιο μοιραίο χτύπημα με αυτοκίνητο ή να το θανατώσουν κάποιοι προκειμένου να απαλλαχτούν από τις όποιες ευθύνες τους.  

Θα πρέπει οι υπεύθυνοι φορείς της περιοχής της Αιγιάλειας να κάνουν κάτι γι' αυτό το όμορφο ζωάκι...