Στην πρεμιέρα της παράστασης “Την Πέμπτη, κύριε Γκρην” βρέθηκαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, για τη γνωριμία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για την επιτυχία που βιώνει και τη δημοσιότητα που έχει αποκτήσει, όπως αναφέρει το zappit.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη γνωριστήκαμε σε μια καφετέρια και μου πρότεινε το έργο. Πριν φτάσω σπίτι μου, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “έχουμε απίστευτη χημεία, ξέρω εγώ”. Και όντως, πραγματικά, ήξερε. Δεν ξέρω τίποτα για το τέλος των Άγριες Μελισσών. Αυτή την εβδομάδα δεν έχω πάει καθόλου για γύρισμα, νιώθω ότι έχω φύγει από τις Άγριες Μέλισσες. Για να γίνουν κάποιοι άνθρωποι ήρωες, για να τους δει ο θεατής, πρέπει όντως να υπάρχει κάτι ουσιαστικό να ασχοληθούν.

Ο καθένας έχει το δράμα του, αλλά το δράμα μας δεν το πουλάμε, το κάνουμε τέχνη και πορευόμαστε με αυτό. Βιώνω την επιτυχία και εισπράττω την αγάπη του κόσμου στο ζενίθ. Η δημοσιότητα δεν είναι ότι πιο ήπιο για τον οποιονδήποτε, αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι, όπως ήμουν, είμαι», είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.