Η Μαριλού Ρεπαπή δημοσιοποίησε την Κυριακή ένα κείμενο μέσα από το οποίο αποκάλυψε πως πριν από μερικό καιρό έδωσε μάχη με τον καρκίνο του μαστού, από την οποία βγήκε νικήτρια. Στη φωλιά των Κου Κου, το πρωί της Δευτέρας, η Μαριλού Ρεπαπή εξήγησε γιατί προχώρησε σε αυτή τη δημόσια εξομολόγηση.

“Ελπίζω να ήταν καλό, γιατί το έγραψα μέσα από την ψυχή μου, το έγραψα μέσα σε μισή ώρα. Το είχα σκεφτεί πάρα πολύ καιρό, γιατί όταν πήγαινα και έκανα τις θεραπείες μου και τα χειρουργεία μου, όλοι με ρωτούσαν αν θα το κρύψω και αν θέλω να κρυφτώ και ότι πάρα πολλές γυναίκες που έχουν δημόσιο λόγο δεν το λένε. Αυτό δεν βοηθάει τις άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Θεώρησα ότι η πρόληψη του καρκίνου του μαστού δεν είναι μια ροζ κορδέλα, είναι κάτι πολύ περισσότερο. Ο λόγος που το είπα δεν ήταν για να μοιραστώ ότι αρρώστησα, αλλά θέλω να πω στις γυναίκες ότι το πρόλαβα και θεωρούσα ότι θα βοηθήσω. Έχω λάβει πολλά μηνύματα από γυναίκες οι οποίες μου έγραφαν: “το έχω αμελήσει, θα πάω να κάνω τη μαστογραφία μου”.

Είμαι καλά! Θέλω να το τονίσω και δεν το είπα για να με λυπηθεί κανείς. Το είπα για να πάτε να εξεταστείτε. Το έκανα γιατί ήθελα και να το βγάλω από μέσα μου», εξομολογήθηκε η Μαριλού Ρεπαπή.