Ο Καραγκιόζης λοχίας στον πόλεμο του ΄40

Επετειακή παράσταση από τον Χρ. Πατρινό στο Περί Σκιώ

Tην επετειακή παράσταση «Το ιστορικό ΟΧΙ, Ο Καραγκιόζης λοχίας στον πόλεμο του 1940» θα παρουσιάσει στο κοινό ο καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός στο Περί Σκιών (Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος, Πάτρα) την 28η Οκτωβρίου.

Όλοι οι ήρωες του θεάτρου σκιών, ο Καραγκιόζης λοχίας, ο Μπαρμπαγιώργος δεκανέας, ο Χατζηαβάτης, ο Σιορ-Διονύσιος και όλη η διμοιρία με τους λαϊκούς ήρωες παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις, ντύνονται στο χακί και συμμετέχουν στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το 1940.

Μια παράσταση με το έκτακτο ανακοινωθέν, με αναφορές για το πολεμικό καταφύγιο,  το βομβαρδισμό της Πάτρας στην συνοικία του Αγ. Διονυσίου στην Αγγλικανική Εκκλησία και στην Τριών Ναυάρχων αλλά και με ηχητικά ντοκουμέντα της Εθνικής Επετείου πλαισιώνουν την φωνή του καραγκιοζοπαίχτη Χρήστου Πατρινού. Η συνέχεια επί της σκηνής στο Περί Σκιών.

Θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα υγιεινής για την ασφαλή διεξαγωγή της παράστασης και την ασφάλεια των θεατών.  Απαραίτητη η χρήση προστατευτικής μάσκας  κατά την είσοδο-έξοδο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Αέρα στους μακαρονάδες, αέρα και στην φασολάδα!

Θα “βρέξει” τσαρούχια στο Περί Σκιών

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 3 παραστάσεις: 

12:00 (πρωί) - 5:00 (απόγευμα) - 7:00 (απόγευμα)

Κρατήσεις θέσεων: 6977355402 (περιορισμένες θέσεις)

Περί Σκιών:  Νόρμαν 20 (Αγ. Διονύσιος), Πάτρα

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 5 €