Η μορφή του αδικοχαμένου street artist, Διονύση Μαμασούλα, κοσμεί πλέον τοίχο στον Άγιο Κωνσταντίνο με τους φίλους και τα καλλιτεχνικά του «παιδιά» του να τον τιμούν με τις ζωγραφιές τους.

Έργα του κοσμούν τοίχους και τοίχους στο Αγρίνιο. Τα ρετρό γκράφιτι στην οδό Αναστ. Παναγοπούλου, αυτό της Τζένης Βάνου στον πεζόδρομο της κεντρικής πλατείας, όπου βρίσκεται το ουζερί του Παπαδόπουλου και τόσα ακόμη.

Ο Διονύσης, όπως περιγράφουν άνθρωποι που τον γνώριζαν υπήρξε ένα πολύ αγαπητό παιδί που αποτέλεσε πρότυπο για πολλούς νέους του Αγρινίου ώστε να καταπιαστούν με το graffiti. Όπου κι αν έκανε ένα νέο έργο, όπου κι αν «έβαφε», όπως αρκούνται να λένε στην αργκό τους οι καλλιτέχνες του δρόμου, όλοι θαύμαζαν την δουλειά του.

Τη μνήμη του ταλαντούχου καλλιτέχνη που τόσο άδικα «έφυγε», λοιπόν, αποφάσισαν να τιμήσουν street artists και φίλοι του, γεμίζοντας τον τοίχο επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως με μία πανέμορφη προσωπογραφία του και «κομμάτια» αφιερωμένα σε αυτόν.

Στόχος το συγκεκριμένο γεγονός να γίνει επετειακό. Κάθε χρόνο στο ίδιο σημείο να βάφουν για το Διονύση. Σαν φόρος τιμής.


πηγή: agriniopress.gr