Η Jennifer Aniston μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να ψηφίσουν υπεύθυνα στις προεδρικές εκλογές, εξηγώντας γιατί η ίδια στηρίζει τον Joe Biden, ενώ εξαπολύει βολές κατά του Donald Trump.

Η ηθοποιός ανήρτησε κάποιες φωτογραφίες στα social media από τη στιγμή που άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα, δηλώνοντας ότι ψήφισε τον Joe Biden και την Kamala Harris. Στην ανάρτησή της εξήγησε πως στηρίζει τους υποψηφίους των Δημοκρατικών για την προεδρία και την αντιπροεδρία, ενώ επέκρινε τον νυν Αμερικανό πρόεδρο για τη στάση του σε ό,τι αφορά την πανδημία, τον ρατσισμό, αλλά και την κλιματική αλλαγή. Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να μην επιλέξει τον ράπερ Kanye West.

«Δεν είναι αστείο να ψηφίσετε τον Kanye. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω. Παρακαλώ να είστε υπεύθυνοι», έγραψε σε υστερόγραφο στην ανάρτησή της. «Τους ψήφισα γιατί αυτή τη στιγμή αυτή η χώρα είναι πιο διχασμένη από ποτέ», έγραψε η Aniston, αναφερόμενη στους Biden και Harris. «Αυτή τη στιγμή, λίγοι άνδρες στην εξουσία αποφασίζουν τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν οι γυναίκες με τα δικά τους σώματα. Ο σημερινός πρόεδρός μας έχει αποφασίσει ότι ο ρατσισμός δεν είναι θέμα. Επανειλημμένα και δημόσια έχει αγνοήσει την επιστήμη... τόσο πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει», συνέχισε. «Σας καλώ να σκεφτείτε πραγματικά ποιος θα επηρεαστεί περισσότερο από αυτές τις εκλογές αν παραμείνουμε στο μονοπάτι που είμαστε τώρα... τις κόρες σας, τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, τους μαύρους αδελφούς και αδελφές μας, τους ηλικιωμένους με προβλήματα υγείας και τα μελλοντικά παιδιά και εγγόνια σας (που θα έχουν το καθήκον να σώσουν έναν πλανήτη που η ηγεσία μας αρνείται να πιστέψει ότι πονά)», έγραψε ακόμη η Aniston.

«Όλο αυτό δεν αφορά μόνο έναν υποψήφιο ή μόνο ένα θέμα. Αφορά το μέλλον αυτής της χώρας και του κόσμου. Ψηφίστε για ίσα ανθρώπινα δικαιώματα, αγάπη και αξιοπρέπεια», καταλήγει στην ανάρτησή της.