Πρόστιμα "έπεσαν" το βράδυ του Σαββάτου σε κλαμπ που παραβίασαν τα μέτρα που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση κατά του κορωνοϊού.

Η πρώτη περίπτωση αφορά νυχτερινό μαγαζί στο Αίγιο, όπου επιβλήθηκε 3.000 ευρώ πρόστιμο και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες για αυξημένο αριθμό πελατών.

Η δεύτερη αφορά ένα κλαμπ στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην οδό Ηφαίστου. Οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμο 1.500 ευρώ για ζωντανή μουσική.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας επιβλήθηκε, χθες αργά το βράδυ, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο Αίγιο, διοικητικό πρόστιμο ύψους (3.000) ευρώ, καθώς και αναστολή λειτουργίας του για (15) ημέρες, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εξυπηρετούσε υπεράριθμους όρθιους πελάτες υπερβαίνοντος την επιτρεπόμενη αναλογία και παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη της δημόσιας υγείας.

Από τους αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών επιβλήθηκε, χθες το βράδυ, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην Πάτρα, διοικητικό πρόστιμο ύψους (1.500) ευρώ, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε να έχει ζωντανή μουσική, παραβιάζοντας υπουργική απόφαση για την πρόληψη της δημόσιας υγείας.