Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο Αντρέ Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ.

Πλέον, φαίνεται πως θα αργήσει ακόμη περισσότερο η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης καθώς θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα και στη συνέχεια να επιστρέψει στις προπονήσεις και έπειτα να τεθεί στην διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα. Το γεγονός πως είναι θετικός στον ιό, γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω Instagram.

Αναλυτικά ο Αντρέ Βιεϊρίνια, έγραψε: «Ήταν δύσκολο το καλοκαίρι μου και όπως ίσως καταλάβατε, έχασα κάποια στιγμή την πίστη μου ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον τρόπο του. Πατρικό τρόπο. Του είμαι ευγνώμων που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, στο σπίτι μου.

Δυο μήνες περίμενα αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Να ετοιμαστώ να ξαναβάλω τα ρούχα της προπόνησης, να δω τον προπονητή, τους συμπαίκτες και όλους που δουλεύουν στην ομάδα.

Ε, θα περιμένω καμιά 15αριά μέρες παραπάνω! !!Στις ιατρικές εξετάσεις για την επιστροφή, βρέθηκα θετικός στον covid-19! Είμαι χωρίς συμπτώματα, η γυναίκα μου και η κόρη μου πήραν τα αρνητικά τεστ, όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί μου τις προηγούμενες μέρες υποβλήθηκαν σε τεστ και τα αποτελέσματά τους ήταν αρνητικά. Ξεκινάω με μια μικρή άδεια την νέα μου χρονιά στον ΠΑΟΚ. Σόρι κόουτς!

Ανυπομονώ να σας ξαναδώ όλους! Προστατέψτε τους εαυτούς σας, φορέστε μάσκες και σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί…stay safe».