Στο πρώτο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ Τζάστιν Μπίμπερ: Next Chapter, ο πασίγνωστος και επιτυχημένος τραγουδιστής φαίνεται ότι είναι καλύτερα από ποτέ, παρόλα τα μέτρα αποστασιοποίησης που συμβαίνουν το 2020 λόγω της πανδημίας.

Το μυστικό του για την επιτυχία;

Ειδοποίηση Spoiler: είναι ο Θεός. Λοιπόν, μια σχέση με τον Θεό, πολλή προσωπική ενδοσκόπηση, έχοντας ως προτεραιότητα τον γάμο του με τη σύζυγό του Χέιλι Μπίμπερ.

Γενικότερα, στο ντοκιμαντέρ αυτό θα περιγράφονται οι πιο επιτυχημένες στιγμές της καριέρας του, καθώς και επίσης στιγμές εξομολόγησης όπως λέει και ο ίδιος στο τρέιλερ.

Στιγμές που περιγράφει πώς έγινε δυνατή η πίστη του στον Θεό, όχι μέσα από τον φόβο, αλλά μέσα από την πίστη. Αναφέρει πως όταν δημιουργούσε τα τραγούδια του, το έκανε για να δώσει έμπνευση στον κόσμο.

Είναι ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο θα περιγράψει την πορεία του μέσα από τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής μέχρι και σήμερα, κάνοντας ως γνωστόν ρεκόρ στα πασίγνωστα τραγούδια που κυκλοφόρησε και κυκλοφορεί.

Δεν είναι απλά ένα ντοκιμαντέρ που δείχνει τις μεγαλύτερες δισκογραφικές επιτυχίες, αλλά αναλύει θέματα για τη ζωή του μέσα από ένα ψυχογραφικό επίπεδο προσέγγισης.

Το ντοκιμαντέρ του θα κάνει πρεμιέρα στο YouTube, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 12:00 μ.μ. ΕΤ.


Justin Bieber: Next Chapter | A Special Documentary Event – Official Trailer