Η Ίριδα Παπουτσή μπορεί να αποχώρησε σχετικά νωρίς από το GNTM, όμως κατάφερε να ξεχωρίσει. Σήμερα, μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» και έκανε αποκαλύψεις για τα ειδύλια που έχουν δημιουργηθεί στο σπίτι των μοντέλων. Επίσης πέταξε τα... καρφάκια της για τη Βίκυ Καγιά, η οποία όπως είπε την είχε στοχοποιήσει αρνητικά.

«Δεν θα ήθελα στην κριτική επιτροπή τη Βίκυ Καγιά, γιατί ήταν σκληρή μαζί μου. Δεν με ενόχλησαν τα σχόλιά της απλά ήλπιζα ότι σε ένα από τα 4 – 5 πλατό που έκανα να βρει κάτι θετικό, αλλά δεν της άρεσε κάτι» δήλωσε η Ίριδα Παπουτσή για τη Βίκυ Καγιά.

Όσον αφορά στα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι, η πρώην παίκτρια του GNTM σχολίασε πως το βράδυ στο σπίτι υπήρχαν ερωτικά παιχνίδια.

«Νομίζω από το τελευταίο πλατό φάνηκε οτι ο Σηφης με την Μαρινελα έχουν έρθει πολύ κοντά. Είδα ότι στο τελευταίο τους σετ να έχουν πολλή χημεία, που σχολιάστηκε και από τους κριτές, οπότε από εκεί καταλαβαίνουμε ότι έχουν κάτι παραπάνω αυτοί οι δύο άνθρωποι... Υπήρχαν βράδια που ήμουν στο δωμάτιο μου και από τα τέσσερα κορίτσια που ήμασταν εκεί, τα δυο κοιμόμασταν. Εγώ και η Λία. Οι άλλες δύο δεν ξέρω που κοιμόντουσαν. Δεν σηκωνόμουν και εγώ το βράδυ να ελέγξω. Στο σπίτι υπήρχαν ερωτικά παιχνίδια.

Τον Αιμιλιάνο και την Μαριαγάπη τους έβλεπα και εγώ πάρα πολλές φορές να συζητάνε οι δυο τους, πέρα από τους άλλους. Νομίζω είναι ένα ειδύλιο που θα εξελιχθεί στο μέλλον. Φαίνεται η χημεία τους. Η Ρασέλ είναι ένα κορίτσι που όποιον άνδρα και να δει πάει πάνω του. Πιστεύω ο Έντουαρντ θα πέσει».


Ίριδα Παπουτσή: Η Βίκυ Καγιά δεν έβρισκε άτι θετικό σε εμένα | Έλα χαμογέλα 24/10/2020 | OPEN TV