Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι έσπασε  τζάμι πόρτας δημόσιας χρήσεως αυτοκινήτου, στην Πάτρα και αφαίρεσε ένα τάμπλετ και το χρηματικό ποσό των (185) ευρώ.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Αγρινίου, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε ένα σπρέι πιπεριού.

Συνελήφθησαν, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το βράδυ, στην Ιόνια Οδό, στο ύψος της Ρίγανης,  από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα τρεις άνδρες και μια γυναίκα, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν, σε οχήματα που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους (39,3) γραμμαρίων.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε φορτηγό αυτοκίνητο, χωρίς να είναι εμφανή τα στοιχεία του αριθμού πλαισίου και του αριθμού κινητήρα του οχήματος.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του άνδρα πρόεκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.