Ανάμεσα στους ήρωες που βλέπουμε στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» είναι και ένα μικρό αγόρι, που υποδύεται με επιτυχία τον μικρό Σέργιο Σεβαστό. Πρόκειται για τον τηλεοπτικό γιο της Ασημίνας και του Νικηφόρου, ο οποίος κερδίζει τις εντυπώσεις για την ερμηνεία του και την απλότητά του.

Ποιος είναι όμως ο μικρός Σέργιος Σεβαστός;

Το μικρό αγόρι που υποδύεται το μικρότερο μέλος των Σεβαστών μεγάλωσε στην Αθήνα και έχει μια αδερφή που είναι 8 χρονών. Το όνομά του είναι Σπύρος Ντούγιας και από νωρίς άρχισε να αποκαλύπτει το επικοινωνιακό του χάρισμα και το ταλέντο του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On time» στο παρελθόν συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές, αλλά και ένα διαφημιστικό σποτ και εντυπωσίασε με τις ερμηνείες του.

Την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν είχε πάρει μέρος στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος», όπου υποδυόταν τον γιο της Κατερίνας Γερονικολού. Φέτος ο μικρός μας Σπύρος Ντούγιας μας συστήνεται ως Σέργιος Σεβαστός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατάφερε πολύ γρήγορα να κλέψει τις εντυπώσεις και ήδη απέκτησε το κοινό του. Οι χρήστες του twitter δείχνουν ενθουσιασμένοι μαζί του.