Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησαν, το πρωί της Παρασκευής, στην κάμερα του “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. Μέσα σε όλα, η γνωστή τραγουδίστρια προχώρησε σε μια αποκάλυψη που σε κάθε περίπτωση συγκλονίζει, όπως αναφέρει το zappit.

Ειδικότερα, η Αντιγόνη Ψυχράμη σημείωσε για πρώτη φορά πως την είχαν πιάσει όμηρο σε τράπεζα και της έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο.

«Ξεκίνησα εδώ και μία εβδομάδα ωτοβελονισμό για να με βοηθήσει έτσι στην ψυχολογία μου» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Επειδή έχω έντονο άγχος κάποιες φορές παθαίνω κρίσεις πανικού ή ταχυκαρδίες. Οι κρίσεις ξεκίνησαν επειδή με είχαν πιάσει όμηρο σε μια ληστεία σε τράπεζα και μου είχαν βάλει πιστόλι στον κρόταφο».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια πρόσθεσε πως «τότε είχαν ξεκινήσει οι κρίσεις πανικού, οπότε όταν έμεινα με το μωρό νόμιζα ότι θα μπει κάποιος στο σπίτι. Έγινε το 2004 σε μία τράπεζα στο Μοσχάτο. Γινόταν η ληστεία και επειδή ήμουν η τελευταία που μπήκε στην τράπεζα, με έπιασαν και μου έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο. Με έπιασε κεφαλοκλείδωμα ο ένας, με πέταξαν έξω και έφυγαν… Είχα φοβηθεί πολύ».