Η ενότητα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, «Βήμα στους Καλλιτέχνες της Πόλης» συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη στις 9.00 το βράδυ στον πολυχώρο «ΑΙΓΛΗ» της Veso Mare, με την συναυλία του μουσικού σχήματος  «Rebet Motiv Orchestra».

Το βράδυ της Τρίτης (χθες) στο πλαίσιο της ενότητας, στην «ΑΙΓΛΗ» φιλοξενήθηκε το σχήμα Ahou Band. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, η οποία για μία ακόμα φορά αναφέρθηκε στην ανάγκη η πολιτεία να προχωρήσει άμεσα στη θέσπιση μέτρων στήριξης των καλλιτεχνών, που από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα,  βιώνουν δύσκολες ημέρες.

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου το «Βήμα στους Καλλιτέχνες της Πόλης» θα φιλοξενήσει ένα μουσικό αφιέρωμα στη Μαρίκα Νίνου και την Βίκυ Μοσχολιοού και το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, την «σκυτάλη» θα πάρει το συγκρότημα «MAVRO PROSOPIO».

Η παρακολούθηση των συναυλιών θα γίνεται με πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό. Η χρήση μάσκας τόσο κατά την αναμονή όσο και στο χώρο της συναυλίας είναι υποχρεωτική. Λόγω των μέτρων που ισχύουν ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπεται να παρακολουθήσουν την κάθε συναυλία είναι περιορισμένος. Για την είσοδο η οποία είναι δωρεάν, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.