Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο!

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι γεννημένος στις 5/10/1971 και έχει μία μεγάλη πορεία στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τόσο ως ποδοσφαιριστής καθώς έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στην Α’ Εθνική όσο και ως προπονητής.

Προπονητικά έχει εργαστεί σε Θερμαϊκό, Ξάνθη, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Εθνικό Άχνας, Καβάλα, Ηρακλή, ΟΦΗ, έχοντας σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό του σε Super League 1 και Super League 2.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει δουλέψει ξανά στην Παναχαϊκή την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 στο πρωτάθλημα της Football League στον νότιο όμιλο. Έχει ανεβάσει στην Super League 1 τη σεζόν 2014-2015 τον Ηρακλή και την ίδια περίοδο οδήγησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί παρέμεινε για τρία χρόνια όντας προπονητής του Ηρακλή και στην πρώτη κατηγορία με σημαντικές επιτυχίες. Επίσης την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 προβίβασε τον ΟΦΗ ως πρωταθλητή από την Football League στην Super League 1 με εξαιρετική πορεία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.


Στο επιτελείο των συνεργατών του Νίκου Παπαδόπουλου θα είναι ο Πατρινός προπονητής Χρήστος Καραπίτσος ο οποίος έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών ως ποδοσφαιριστής στην Παναχαϊκή ενώ έχει εργαστεί και πάλι στην ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 ως βοηθός προπονητή.


Στο τεχνικό επιτελείο θα είναι επίσης ο γυμναστής Ανδρέας Φουσέκης που επιστρέφει στην ομάδα μας σχεδόν μετά από ένα χρόνο, ενώ συνεχίζει κανονικά ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Φουσέκης.


Ήδη, ο Νίκος Παπαδόπουλος έπιασε δουλειά καθώς έδωσε κανονικά το παρών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας “Αλ. Σπανός” στην Οβρυά το πρωί της Τετάρτης (21/10).


Καλωσορίζουμε στην “κοκκινόμαυρη” οικογένεια το νέο προπονητή και τους συνεργάτες του και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!