Η Kylie Jenner και ο Travis Scott μοιράστηκαν κοινές φωτογραφίες στο Instagram, φορώντας κομμάτια από την πρώτη συλλογή του Matthew Williams για τον Givenchy.

Ο Williams ανέλαβε τα ηνία του οίκου ως καλλιτεχνικός διευθυντής πριν από λίγους μήνες, μετά την αποχώρηση της Clare Waight Keller. Για το λανσάρισμα της πρώτης του συλλογής, ο σχεδιαστής επιστράτευσε μια σειρά από celebrities οι οποίοι πόσταραν φωτογραφίες από τις δημιουργίες του στο Instagram.

Μετά την αδερφή της Kim, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία της με ένα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα, η Kylie φόρεσε ένα διάφανο mini cocktail dress, με το σχόλιο «dress up with @matthewmwilliams @givenchyofficial this collection is wow congrats!!! can’t wait to see more».


Τον περασμένο Μάρτιο, μια πηγή ανέφερε στο People πως η Kylie και ο Travis δεν βιάζονται να οριοθετήσουν τη σχέση τους. "Τα πράγματα είναι πολύ καλά μεταξύ της Kylie και του Travis. Είναι πολύ χαρούμενη. Η Kylie δεν βάζει ταμπέλα στη σχέση της. Ωστόσο φαίνεται πως δεν βγαίνουν με άλλους”.

Παρά το είδος της σχέσης τους, η Jenner και ο Scott θα είναι πάντα κοντά ο ένας στον άλλον. Στη συνέντευξη της για το Harper's BAZAAR τον Μάρτιο η Jenner είπε, "Είμαστε σαν κολλητοί φίλοι. Αγαπάμε και οι δυο την Stormi και θέλουμε το καλύτερο για εκείνη. Είμαστε σε επαφή και συγχρονιζόμαστε. Σκέφτομαι τους γονείς μου σε κάποιες περιπτώσεις και το τι θα έκαναν εκείνοι. Ήταν συνέχεια κοντά μου και θέλω το ίδιο και για την Stormi”.