Το τέλος του ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» ύστερα από 14 χρόνια ανακοίνωσε πριν από περίπου έναν μήνα η Kim Kardashian, ξαφνιάζοντας τους εκατομμύρια θαυμαστές του show σε όλον τον πλανήτη!

Όπως εξήγησε η επόμενη και 20η σεζόν που θα μεταδοθεί στις αρχές του 2021 θα είναι η τελευταία του ριάλιτι που ξεκίνησε το 2007.

Σύμφωνα με το ET, δεν υπήρχε πολύ σημαντικός λόγος που η οικογένεια πήρε την απόφαση αυτή. Οι αδερφές που ήταν ακόμα παιδιά όταν ξεκίνησε το show, τώρα πια έχουν δικά τους και είναι πολύ δύσκολο να κάνουν γυρίσματα όλες μαζί ή να έχουν αρκετό υλικό ξεχωριστά από το κάθε σπίτι της οικογένειας.

Παρόλα αυτά, η Κris Jenner μας έδωσε τη δική της εκδοχή για το ποιος και πώς ευθύνεται για την οριστική λήξη του ριάλιτι.

«Όταν πρωτοξεκινήσαμε, δεν υπήρχε Instagram ή Snapchat ή άλλες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων», δήλωσε στο ειδικό τεύχος του WWD’s Beauty Inc. «Ο κόσμος έχει αλλάξει. Τώρα υπάρχουν ένα σωρό (μιντιακές επιλογές)… ο θεατής δε χρειάζεται να περιμένει 3 ή 4 μήνες για να δει ένα επεισόδιο.

Μπορούμε να του δώσουμε όλες τις πληροφορίες που θα ήθελε ποτέ κανείς σε πραγματικό χρόνο πια. […] Τα σόσιαλ μίντια είναι ο πιο γρήγορος και πιο ελεγχόμενος τρόπος για να “βγάλεις” το μήνυμά σου προς τα έξω», εξήγησε η Jenner.