Νέα πρόσωπα μπαίνουν στις Άγριες Μέλισσες και πρόκειται να φέρουν αναστάτωση στο Διαφάνι και ανατροπές στις σχέσεις, όπως τις γνωρίσουμε μέχρι τώρα. Ένας από τους ηθοποιούς που αναμένεται να προστεθεί στο καστ, είναι και ο γοητευτικός Γιάννης Βασιλώττος.

Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, όπως διαβάζουμε στο MYtv, καταφθάνει στο Διαφάνι ο Μπάμπης, ο πρωτότοκος γιος του Κυριάκου. Η παρουσία του νεαρού, όμως, φέρνει μεγάλη αναστάτωση τόσο στον πατέρα του όσο και στην Ουρανία, που δεν αργεί να ανακαλύψει τι εστί Μπάμπης.

Ο χαρισματικός ηθοποιός, Γιάννης Βασιλώττος, στις Άγριες Μέλισσες θα υποδυθεί έναν τεντιμπόη -βρισκόμαστε στα μέσα της δεκαετίας του ’60- που βρίσκει καταφύγιο στο Διαφάνι.

Η Ασημίνα προσπαθεί να ξαναβρεί τον παλιό της εαυτό στο πατρικό της, καθώς η κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών με την εμφάνιση του Δούκα είναι πιεστική για όλους. Στη διαδρομή, όμως, συναντάει τον Μπάμπη, ο οποίος δείχνει γοητευμένος από εκείνη και αποφασίζει να την πολιορκήσει.

Ο Γιάννης Βασιλώττος μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες την επόμενη εβδομάδα και θα μείνει για πολύ. Με δεδομένη την ενασχόλησή του ηθοποιού με τη μουσική, δεν αποκλείεται να δούμε τον Μπάμπη να τραγουδάει…