Ο άρχοντας της Ίμπιζα o θρυλικός dj Jose Padilla, που με τις συλλογές του Café Del Mar, είχε απογειώσει τις μουσικές μας αισθήσεις, το ξέρετε ότι είχε έρθει στην Πάτρα και είχε ανέβει στα decks δύο φορές, ταξιδεύοντας τους Πατρινούς με τις μουσικές του;

Ο Jose Padilla είχε έρθει για πρώτη φορά στην Πάτρα το 1995, στο αγαπημένο Planet εκείνης της εποχής, σε μία βραδιά που είχαν διοργανώσει ο Ζαφείρης Κοτοπούλης και ο Στέλιος Αποστολόπουλος.

Ήταν η πρώτη φορά που οι Πατρινοί ήρθαν σε επαφή από τόσο κοντά με τον Ισπανό dj που στο μεταξύ ήταν ήδη διάσημος για τις μουσικές του, σε όλο τον κόσμο, καθώς ήταν από το 1991 ο resident DJ του γνωστού Cafe Del Mar, στην Ίμπιζα. 

Όσοι είχαν ζήσει εκείνη τη βραδιά μιλούν για μία αξέχαστη στιγμή στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας. Η επόμενη φορά που είχε έρθει στην Πάτρα ήταν το 2002, στο «Χίλια – Χίλια» του Γιώργου Κοτοπούλη στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η φωτογραφία με τον Στέλιο Αποστολόπουλο δίπλα του είναι από το επόμενο πρωινό εκείνης της βραδιάς όταν είχαν πάει για φαγητό στα Βραχνέικα.


Όπως μας λέει ο Στέλιος Αποστολόπουλος ήταν ένας μοναδικός και ανεπανάληπτος dj και ένας πραγματικός άρχοντας ως άνθρωπος και ως προσωπικότητα.

Δεκάδες Πατρινοί, άλλωστε, μεγάλωσαν με τους δίσκους του Ισπανού, τις συλλογές και τις μουσικές του θεωρούμενου "νουνού" και δημιουργού του chill out. 

Η είδηση ότι έφυγε από αυτόν τον κόσμο, έχοντας παλέψει γενναία με τον καρκίνο, σίγουρα  συγκίνησε και τους έκανε να θυμηθούν διάφορες στιγμές από τη ζωή τους που έχουν συνδυάσει με τη μουσική του.  

Στιγμές που ταξίδευες στους ήχους του Café Del Mar. Adios Ayer... R.I.P...


José Padilla — Adios Ayer (Original Version)