Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε η Μπέτυ Μαγγίρα, το πρωί της Τρίτης και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια επιβεβαίωσε, μέσα σε όλα, πως συζητά για πρωινό το Σαββατοκύριακο καθώς έχει προχωρήσει και σε συζητήσεις για την παρουσίαση νέου ριάλιτι στον ΣΚΑΪ, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέτυ Μαγγίρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάνουμε διάφορες συζητήσεις αυτό τον καιρό σε διάφορα μέτωπα. Συζητήσεις γίνονται για το δεύτερο μισό της σεζόν αλλά το θέμα είναι ότι ουσία υπάρχει μόνο όταν καταλήξουν κάπου».

Επίσης, η Μπέτυ Μαγγίρα δεν διέψευσε την πληροφορία της ρεπόρτερ πως συζητάει με το MEGA για την παρουσίαση πρωινής εκπομπής μαζί με τον Λευτέρη Ελευθερίου. «Για να το λες εσύ, και πάλι, κάτι θα ξέρεις! Γιατί εσείς τα μαθαίνετε πριν από εμάς! Δεν ξέρω ποιο πουλάκι σας τα λέει και από που τα βγάζετε αυτά τα λαβράκια. Θα έχετε δικούς σας, φαντάζομαι, μέσα».

«Δεν συμφωνώ με όσα γίνονται στα ριάλιτι και μιλά γενικά. Για το Big Brother, για το Bachelor δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω. Τα περισσότερα παιδιά που πάνε στα ριάλιτι, πηγαίνουν γιατί θέλουν να γίνουν πολύ γρήγορα διάσημοι αλλά δεν συμφωνώ με τον τρόπο που γίνεται» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η Μπέτυ Μαγγίρα. «Ναι μεν η μία πλευρά θέλει να πουλήσει οπότε χρησιμοποιεί διάφορους τρόπους που εγώ δεν συμφωνώ και δεν μου αρέσουν, ενώ από την άλλη θέλουν να γίνουν γνωστά και πηγαίνουν είτε γιατί μπορεί να είναι αργόσχολοι είτε γιατί θέλουν να γίνουν πολύ γρήγορα διάσημοι χωρίς να επαγγέλλονται κάτι».