Σε μια από τις επιλεκτικές τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, η Μαρία Ναυπλιώτου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα στο πλατό του «Πάμε Δανάη» στο MEGA. Η γοητευτική πρωταγωνίστρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε με χαμόγελο για όλα.

Η Μαρία Ναυπλιώτου επιστρέφει σε λίγες μέρες, συγκεκριμένα το προσεχές Σάββατο, στην ζηλευτή σκηνική συνάντηση με την Μαρία Κάλλας για τρίτη φορά στο θέατρο Χορν. Το Master Class, μια παράσταση – σταθμός για την ίδια για την οποία μίλησε με λόγια καρδιάς στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Παράλληλα, μέσα σε όλα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε με διακριτικότητα στην προσωπική της ζωή. «Ίσως επειδή αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά και επειδή καταλαβαίνω ότι χρειάζονται χώρο και αφοσίωση, ενώ εγώ διάλεξα μια ζωή πολύ δύσκολη, αυτό είναι ένα κομμάτι που δεν έχω κάνει μέχρι σήμερα οικογένεια. Το άλλο κομμάτι είναι ότι δεν πιστεύω ότι η δημιουργία οικογένειας και παιδιών είναι η απάντηση για όλους τους ανθρώπους για τα βαθύτερα υπαρξιακά μας θέματα και τη μοναξιά μας. Γιατί πολλές φορές αντιμετωπίζεται και έτσι. Ως μια απάντηση για να πάμε παραπάνω».

«Σε κάθε άνθρωπο, όμως, λειτουργεί διαφορετικά. Εγώ όντως αφοσιώθηκα στην Τέχνη μου, όντως έδωσα το μεγαλύτερο κομμάτι μου στην Τέχνη μου χωρίς όμως στην πραγματικότητα να έχω θυσιάσει κάτι άλλο. Δηλαδή δεν θυσίασα ούτε την προσωπική μου ζωή, ούτε τις επιλογές μου σε άλλα πράγματα. Στις φιλίες μου, στις ερωτικές μου σχέσεις, στις διακοπές μου. Στη ζωή που ζω ως κανονικός άνθρωπος» σημείωσε με ειλικρίνεια η Μαρία Ναυπλιώτου.

«Ότι έχω δημιουργήσει στην προσωπική μου ζωή και σε ανθρώπινο επίπεδο είναι αυτό για το οποίο είμαι εξαιρετικά περήφανη, γιατί εκεί είναι που κρίνεται και το δικό σου κομμάτι. Πόσο δηλαδή μπορείς να συνδεθείς και να συντηρήσεις τις σχέσεις σου» συμπλήρωσε η πρωταγωνίστρια. «Πόσο μπορείς να είσαι παρούσα για τους άλλους ανθρώπους, πόσο μπορείς να κάνεις πίσω τον εαυτό σου στις ανάγκες των άλλων».

Όταν, δε, ο Άρης Καβατζίκης ζήτησε από την καλεσμένη της εκπομπής να την… σκεφτεί 40 χρόνια αργότερα, η Μαρία Ναυπλιώτου δήλωσε πως «με φαντάζομαι με τους ανθρώπους που αγαπώ. Αυτές τις σχέσεις τις οποίες συντηρώ, τις προσπαθώ με πολλή μεγάλη αγάπη. Να είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι γύρω μου και να είμαστε καλά μαζί. Δεν με ενδιαφέρει το μέρος τόσο πολύ. Ένας σύντροφος ζωής, ναι, φυσικά και με ενδιαφέρει η συντροφικότητα. Με ενδιαφέρει το να είσαι με έναν άνθρωπο, να κάνεις παρέα και να προχωράς χέρι χέρι στις δυσκολίες της ζωής