Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Σήμερα θα καταφέρεις να γίνεις δυναμικός και να πάρεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και σιγά-σιγά θα δεις ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα νιώσεις καλύτερα.

Ταύρος

Η σημερινή Τρίτη απαιτεί αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς από παράγοντες, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο, με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Δίδυμοι

Σήμερα το πρόγραμμά σου θα διαταραχθεί από κάποιους αστάθμητους παράγοντες, που θα σε βγάλουν από τη σειρά σου και ίσως να σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως τη δυναμικότητά σου και μην επιτρέψεις να επηρεάσουν τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.

Καρκίνος

Από σήμερα και στο εξής φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να φέρεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να μπορέσεις λίγο να ηρεμήσεις από τις πολλές ευθύνες. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και καίριες ιδέες, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που αποζητάς. Επιδίωξε να κάνεις κάποιες αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

Λέων

Σήμερα δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες, που δεν οδηγούν παρά μόνο σε εντάσεις. Απόλαυσε την ημέρα σου κοντά σε αυτούς που σε καταλαβαίνουν και μην ενδίδεις σε παρασκηνιακές κουβέντες, που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα.

Παρθένος

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε ξαναμπαίνεις στην γνωστή σου διαδικασία… αυτής της ανασφάλειας που σε συντροφεύει από την φύση σου. Σκέψου λογικά και μην αφήνεις το συναίσθημα σου να σε κυριεύει, είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις!

Ζυγός

Η σημερινή Τρίτη θα φέρει για εσένα εξελίξεις που θα σε χαροποιήσουν και θα σε δικαιώσουν σε αρκετούς τομείς, όπου μέχρι τώρα είχες κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Όμως προσοχή, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Σκορπιός

Σήμερα άφησε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους. Απόφυγε να εμπλακείς σε παρασκήνιο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Φρόντισε να κατανείμεις έτσι τον χρόνο σου, ώστε να δώσεις την αγάπη σου στα άτομα που τη χρειάζονται.

Τοξότης

Κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα και δεν θα μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σου. Πρέπει να δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς όμως βιασύνες και επιπολαιότητες.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς και κυρίως σε θέματα που αφορούν το παρελθόν σου. Μην κάνεις το λάθος να τα χάσεις και μην απομονωθείς. Προσοχή στη βιασύνη και τον παρορμητικότητα που μπορεί να γίνουν κακοί σύμβουλοι.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για εσένα, που μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία. Από τη μεριά σου πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις και να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως ψύχραιμος. Η βιασύνη σίγουρα θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς.

Ιχθείς

Φρόντισε σήμερα να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και να προγραμματιστείς καλύτερα, γιατί μόνο έτσι θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου. Κατά τα άλλα, η ημέρα σε ευνοεί, είναι ιδανική για να αναθερμάνεις τις σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους που έχεις να δεις καιρό.