Στο «Πάμε Δανάη» βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Λέχου το πρωί της Δευτέρας για να συναντήσει την Δανάη Μπάρκα στο MEGA. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με το Μεγάλο Κανάλι και τις δημοφιλείς σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λέχου σημείωσε στην πρωινή εκπομπή πως «ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Είμαι συναισθηματικά δεμένη με το κανάλι παρ’ όλες τις δυσκολίες που έχουν γίνει και όλα αυτά που περάσαμε και δεν ήταν ευχάριστα. Πιστεύω σε αυτό το κανάλι πολύ».

«Μία φορά έχω δουλέψει στον ΑΝΤ1! Όλες τις άλλες δουλειές τις έχω κάνει στο MEGA» πρόσθεσε, επίσης, η αγαπημένη ηθοποιός. «Για το γεγονός πως τα σίριαλ παίζονται συνέχεια αισθάνομαι αμφίσημα. Μερικές φορές χαίρομαι και τις βλέπω με νοσταλγία, ενώ άλλες φορές θεωρώ ότι γίνεται μια… Το Είσαι Το Ταίρι Μου, ας πούμε, το έχω βαρεθεί! Το βλέπουν όμως άνθρωποι αν και έχουν γίνει πάρα πολλές επαναλήψεις. Η διαχρονικότητα είναι ένα στοιχείο ότι κάτι άξιζε τον κόπο».

«Δεν είναι τίποτα δεδομένο στη δουλειά μας. Κάθε φορά, σε κάθε δουλειά, αποδεικνύουμε από την αρχή αν μπορούμε και αν δεν μπορούμε. Αυτή είναι και η γοητεία αυτής της δουλειάς» παραδέχθηκε, σε άλλο σημείο, η Κατερίνα Λέχου. Παράλληλα, η ηθοποιός μίλησε για τη νέα σειρά που ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα και θα φέρει τον τίτλο 42 Βαθμοί.