Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βρετανίδα καλλιτέχνις, Αντέλ ταξιδεύει για τις ΗΠΑ, προκειμένου να συμμετέχει στην σατιρική εκπομπή SNL.

Όπως μας θυμίζει η ίδια, πρώτη φορά πήρε την… κρυάδα της μακροβιότερης σατιρικής εκπομπής των ΗΠΑ (φέτος στην 46η σεζόν) το 2008. Και τότε, το επεισόδιο προβλήθηκε πριν τις προεδρικές εκλογές στις οποίες ο Μπαράκ Ομπάμα εκλεγόταν για πρώτη φορά πρόεδρος των ΗΠΑ.

Αυτή τη φορά όμως η Αντέλ -με εκπληκτικά ανανεωμένη εμφάνιση - αναλαμβάνει οικοδέσποινα του SNL για τη βραδιά, κάτι που σημαίνει πιο αυξημένα καθήκοντα και πιθανότατα συμμετοχή σε ορισμένα από τα σατιρικά σκετς της εκπομπής.

Η ανάρτηση της Αντέλ για το SNL

«Ναι γαμώτο, είμαι τόσο ενθουσιασμένη γι’ αυτό! Και απόλυτα τρομοκρατημένη! Η πρώτη μου φορά ως οικοδέσποινα τόσο για το SNL, όσο και για οτιδήποτε άλλο!! Πάντα ήθελα να το κάνω σαν κάτι έκτακτο, ώστε να αφοσιωθώ με όλο μου το είναι σε αυτό, αλλά ο χρόνος δεν ήταν ποτέ ο κατάλληλος» έγραψε η ίδια η Αντέλ στο Instagram, ανακοινώνοντας το γεγονός.

«Θα είναι σχεδόν 12 χρόνια από την ημέρα που εμφανίστηκα πρώτη φορά στην εκπομπή, κατά τη διάρκεια μιας εκλογικής αναμέτρησης… μια εμφάνιση που ξεκίνησε την καριέρα μου στην Αμερική, οπότε τα συναισθήματα είναι έντονα και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ!» συνεχίζει η Αντέλ στην αναρτησή της. Εκτός από την Αντέλ, ως μουσική καλεσμένη στο SNL θα εμφανιστεί η H.E.R., μια καλλιτέχνη που η Βρετανή δηλώνει πως αγαπά «τόσο πολύ»!