Συγκλονίζει με την κατάθεσή της η 20χρονη κόρη της 43χρονης Ουκρανής που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της στον Φλάμπουρο Λουτρακίου, δίπλα στον 42χρονο φαρμακοποιό σύντροφό της.

Όπως έχει γίνει γνωστό από αστυνομικές πηγές τις τελευταίες ημέρες, βασικός ύποπτος της διπλής δολοφονίας που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Λουτρακίου είναι ένας άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος στο παρελθόν είχε ερωτική σχέση με την 43χρονη μασέζ. Ο άνδρας που αναζητείται από την ΕΛΑΣ φαίνεται πως μετά το φονικό διέφυγε στην πατρίδα του. «Ή με εμένα ή με κανέναν», φέρεται να έλεγε, σύμφωνα με τοπικά Μέσα ο πρώην σύντροφος του θύματος πριν από το έγκλημα στην 43χρονη γυναίκα.

«Η μητέρα μου είχε δώσει τέλος σε μια προβληματική σχέση με ένα καταπιεστικό και βίαιο άτομο. Ποτέ δεν πίστεψα ότι αυτή τη σχέση θα ήταν μοιραία για εκείνη», τόνισε η 20χρονη κόρη του θύματος, σύμφωνα με την Real News.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, η μητέρα της είχε συνάψει σχέση το τελευταίο διάστημα με τον σεσημασμένο Αλβανό, τον οποίο είχε γνωρίσει στη Μύκονο, την περίοδο που ο ύποπτος εργαζόταν σε διάφορα καταστήματα του νησιού. Στη Μύκονο η 43χρονη Ουκρανή ήταν παντρεμένη με επιχειρηματία του νησιού με τον οποίο είχε αποκτήσει και την 20χρονη σήμερα κόρη της.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η 20χρονη η μητέρα της είχε αποφασίσει να δώσει τέλος σε αυτή την σχέση και για τον λόγο αυτό μετακόμισε στο Λουτράκι όπου ήθελε να κάνει διάφορα επιχειρηματικά ανοίγματα. Ο ύποπτος φαίνεται πως δεν δεχόταν την απόφαση αυτή.

«Δυστυχώς όμως, μέχρι να δώσει ένα οριστικό τέλος σε αυτή την σχέση έβλεπε τον πρώην της και στο Λουτράκι», είπε η κόρη της 43χρονης μασέζ.