Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος επισκέφθηκε τα γραφεία του Σωματείου στο ΚΕΤΧ και παρέδωσε στον Αντιπρόεδρο Απόστολο Κόγκα τριακόσιες (300) προστατευτικές μάσκες και κιβώτιο με αντισηπτικά σκευάσματα, τα οποία θα διανεμηθούν άμεσα στο πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του στρατοπέδου.

"Η δωρεά αυτή σηματοδοτεί την άμεση ανταπόκριση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στην σχετική επιστολή του Σωματείου της 8ης Οκτωβρίου 2020 με την οποία ζητούσαμε την υποστήριξη της Περιφέρειας στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε υγιές και προστατευμένο από τον κορωνοϊό το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του στρατοπέδου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου μας Τρύφωνας Κούκος και το Διοικητικό Συμβούλιό μας, εκ μέρους όλου του προσωπικού του στρατοπέδου, επιθυμούν και δημοσίως να εκφράσουν εκ βαθέων τις θερμές και ειλικρινείς τους ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα προς τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο και τις υπηρεσίες του για την πολύτιμη συνεργασία, βοήθεια και υποστήριξή τους.

Είναι ευρύτερα γνωστό, ότι η πρόσφατη πανδημία του Covid-19 έκανε ακόμα πιο δύσκολες τις στριμωγμένες οικονομικά εποχές που περνάνε όλοι οι δημόσιοι φορείς με τις συνεχείς περικοπές δαπανών και αυτό κάνει απολύτως σημαντική και ουσιαστική την υποστήριξη της Περιφέρειας προς το προσωπικό των μονάδων του ΓΕΣ στο νομό μας. Δεν μπορούμε παρά να σημειώσουμε ότι στο πρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη ο Σύλλογος Υπαλλήλων του ΚΕΤΧ και το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού στην Πάτρα βρήκαμε έναν πολύτιμο συμπαραστάτη στο έργο μας υπέρ του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού του στρατοπέδου. Είμαστε βέβαιοι, τέλος, ότι και στο μέλλον θα συνεχίσει να υπάρχει η άριστη συνεργασία και κατανόηση, που έχουμε μέχρι σήμερα.", αναφέρει ανακοίνωση.