Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε, το μεσημέρι της Κυριακής, η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός στην κάμερα του Dot. Ο λόγος για την Καίτη Φίνου, η οποία παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, πως πάντα είχε το κόμπλεξ της παχιάς, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ποτέ δεν μου άρεσε ο εαυτός μου. Ποτέ δεν πίστεψα ότι είμαι ωραία. Αν πίστευα ότι ήμουν ωραία, ίσως έκανα και διαφορετικά πράγματα. Δεν ξέρω τι αλλά, όχι, ποτέ δεν το πίστεψα».

«Πάντα ντρεπόμουν για κάτι επάνω μου. Πάντα είχα το κόμπλεξ της παχιάς γιατί δεν ήμουν πετσί και κόκαλο παρά σε πολύ λίγες εποχές. Δεν ήμουν αδύνατη, αδύνατη ποτέ» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η γνωστή ηθοποιός. «Πάντα είχα ανθρώπους γύρω μου που μου έλεγαν, τώρα χόντρυνες και σταμάτα να τρως! Για μένα, όμως, η δίετα ήταν κάτι που την σιχαινόμουν αλλά έπρεπε να την κάνω γιατί τότε έπρεπε. Μετά από κάποια χρόνια αποφάσισα ότι δεν πρέπει γιατί δεν θέλω, μου αρέσει το φαϊ και υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε και δόξα τον Θεό εγώ το έχω»!