Η Λίβερπουλ φαίνεται ότι έχει ζητήσει με κάθε επισημότητα από την Premier League να ερευνήσει τις αποφάσεις του VAR στο παιχνίδι με την Έβερτον, για το χτύπημα του Πίκφορντ στον Φαν Ντάικ και για το ακυρωθέν γκολ του Χέντερσον στις καθυστερήσεις.

Οι «κόκκινοι» είναι έξαλλοι από τη διαιτησία του μεγάλου ντέρμπι του «Γκούντισον Παρκ», εκεί όπου το παιχνίδι με την Έβερτον ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία με το τελικό 2-2, έχοντας όμως... αρκετά παρατράγουδα.

Λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, ο Πίκφορντ... τσάκισε τον Φαν Ντάικ, ο οποίος φαίνεται ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με ζημιά στον χιαστό. Λόγω οφσάιντ, ο VAR δεν παρενέβη για τιμωρία στον Άγγλο γκολκίπερ που θα μπορούσε να έχει κάνει τεράστια ζημιά στον Ολλανδό στόπερ.

Επιπλέον, το γκολ της Λίβερπουλ στις καθυστερήσεις, δεν μέτρησε ποτέ για οφσάιντ το οποίο μονάχα ο VAR εντόπισε, με τον Μανέ να είναι στην ίδια ευθεία με την άμυνα της Έβερτον και ενδεχομένως να προεξέχει ο... ώμος του.

Κανείς απ' όσους είδαν τη φωτογραφία και το ριπλέι δεν μπορούσε να τοποθετηθεί με ακρίβεια για την παράβαση, κάτι που έκανε έξαλλο τον Κλοπ και οδήγησε την Λίβερπουλ στο αίτημα προς την Πρέμιερ Λιγκ να ελέγξει τις φάσεις και όσα συνέβησαν με τον VAR.