Το Καφέ της Χαράς: Πάει καιρός που η Σταυρούλα πάτησε γερά στα πόδια της και οι Κολοκοτρωνιτσιώτες την επέλεξαν για δήμαρχο του χωριού τους. Με νέους συμμάχους στο πλευρό της, τη Χαρά δίπλα της και την ασταμάτητη κριτική του αδελφού της θα συνεχίσει το έργο της.

Η Τζόυς Ευείδη μιλά για τον ρόλο ζωής που απολαμβάνει, τα στοιχεία εκείνου που τον καθιστούν μοναδικό καθώς και την ατέλειωτη αγάπη της για τα ζώα.

Πώς βρίσκει η νέα εποχή τη Σταυρούλα στο Κολοκοτρωνίτσι;

«Η νέα εποχή βρίσκει τη Σταυρούλα στο δημαρχείο και τη θέση της δημάρχου».

Θα απολαύσει τον τίτλο της δημάρχου που της έχει δοθεί ή ο αδελφοί της θα καταφέρει να την παραγκωνίσει για μια ακόμη φορά;

«Προς το παρόν παραμένει δήμαρχος, αλλά με πολλά προβλήματα και δριμεία κριτική του Περίανδρου».

Θα έρθει αλήθεια η στιγμή που η ηρωίδα σας θα κινηθεί εναντίον εκείνου που τόσα χρόνια της φέρεται μειονεκτικά; Ακόμα και στο παιδί της δεν μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο...

«Δεν ξέρω πώς θα κινηθεί στο άμεσο μέλλον η Σταυρούλα. Πολύ φοβάμαι πάντως πως έχει συνηθίσει στην καταπίεση του Περίανδρου και μάλιστα σε όλους τους τομείς».

Στο δημαρχείο έρχεται κοντά με τον Όθωνα. Η σχέση τους θα γίνει πιο ρομαντική ή θα μείνει σε αυστηρά φιλικό-επαγγελματικό επίπεδο;

«Η εξέλιξη της σχέσης της με τον νεοφερμένο Οθωνα πραγματικά αγνοείται. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εμπεριέχει αλληλοεκτίμηση και αλληλοθαυμασμό».

Εκείνος πάντως σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε πως από αυτή τη σχέση θα ανέβει πολύ η αυτοπεποίθηση της Σταυρούλας.

«Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Ο Όθωνας είναι ο προσωπικός εμψυχωτής της Σταυρούλας. Συνεχώς τη βοηθάει να αποκτήσει αυτοσεβασμό και με κάθε τρόπο της αναπτερώνει το ηθικό».

Ποια η θέση του Θόδωρα σε όλα αυτά;

«Υπάρχει σίγουρα μια υφέρπουσα ζήλια από τον Θόδωρα, γιατί μην ξεχνάμε πως μεταξύ τους υπήρξε και ένας ανολοκλήρωτος έρωτας».

Ωστόσο, ο Βαγγέλης Φατσέας πάντα την κυνηγάει... και πάντα εκείνη υποκύπτει! Ακούγονται ήδη μάλιστα κάποια σπόιλερ που λένε πως οι δυο τους θα είναι πάλι μαζί. Το επιβεβαιώνετε;

«Η ιστορία αγάπης που έζησε η Σταυρούλα και ο Βαγγέλης θυμίζει κάτι από τις μοιραίες ιστορίες αγάπης και πάθους. Άρα ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις την τροπή που θα πάρει...».

Η επιστροφή της Χαράς Χάσκα στο Κολοκοτρωνίτσι τι θα σηματοδοτήσει για εκείνη;

«Ο γυρισμός της Χαράς είναι μια μεγάλη παρηγοριά και στήριγμα για τη Σταυρούλα. Λίγο είναι άλλωστε να ξαναβρίσκει την κολλητή σου μετά από καιρό;».

Την πρώτη φορά είχε ενεργό ρόλο στο Καφέ του χωριού. Αυτή τη φορά;

«Αυτή τη φορά παραμεγάλωσε για να δουλεύει σε lounge καφέ! Και είπε να γίνει δήμαρχος...».

Θα λυθεί άραγε το ερώτημα που αφορά στην καταστροφή του καφέ; Ως δήμαρχος ποια η στάση της;

«Το αίνιγμα αυτό κάποια στιγμή θα λυθεί, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Προς το παρόν μας βασανίζει...».