Τι κι αν οι φήμες «λένε» πως ο Αργύρης Πανταζάρας και η Έλλη Τρίγγου είναι ξανά ζευγάρι στη ζωή, ο δημοφιλής ηθοποιός έρχεται να τις διαψεύσει. Πιο συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής των «Άγριων Μελισσών», μιλώντας στην Κορύνα Μανταγάρη και τη Real life, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει λόγο να μπει σε διαδικασία να σχολιάσει περαιτέρω δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή.

“Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Ούτε πρόταση γάμου, ούτε επανασύνδεση και, πραγματικά, δεν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι τα μόνα δημοσιεύματα που μιλούν για την προσωπική μου ζωή. Τα τελευταία χρόνια μου έχουν χρεώσεις σχέσεις με ηθοποιούς με τις οποίες έχω συνεργαστεί, ακόμα και με θαυμάστριες με τις οποίες έχω βγάλει μια σέλφι. Δεν θα μπω στη διαδικασία να επιβεβαιώσω ή να αρνηθώ τα εν λόγω δημοσιεύματα, γιατί, πολύ απλά, ό,τι και να πω θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Αργύρης Πανταζάρας.

Συνεχίζοντας, η νέα είσοδος στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 εξηγεί πως «ειδικότερα στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με όλα αυτά που περνάμε, νομίζω ότι είναι το τελευταίο πράγμα με το οποίο θα μπορούσα να ασχοληθώ. Αυτό, όμως, που έχω να πω είναι πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μη μιλάμε για άλλους χωρίς στοιχεία, γιατί μπορεί να δημιουργήσουμε πρόβλημα σε ανθρώπους που δεν εμπλέκονται άμεσα».