Τι κι αν τα τελευταία χρόνια απέχει τηλεοπτικά, η Ελίνα Κέφη εξακολουθεί δίχως άλλο να είναι μια από τις ωραιότερες επώνυμες Ελληνίδες και το ξέρει καλά! Για αυτό, άλλωστε, κάθε της ανάρτηση στο διαδίκτυο προκαλεί «βροχή» αντιδράσεων από τους ακολούθους.

Έτσι, λοιπόν, το μεσημέρι της Κυριακής, η κούκλα παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί ένα ξεχωριστό μήνυμα με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram! Ένα μήνυμα που επέλεξε να συνοδεύσει από δυο εξαιρετικής αισθητικής φωτογραφικά στιγμιότυπα που αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

«Μια γυναικά για να νιώσει θηλυκό πρέπει πρώτα να νιώσει ελεύθερη κι ανάλαφρη σαν αερικό. Μιλάω για μια ελευθεριά απαλλαγμένη από ασχήμιες, κατινιές, ναρκισσισμούς και μιζέριες» σημειώνει χαρακτηριστικά η Ελίνα Κέφη στην ανάρτηση της. «Μια γυναίκα που εκπέμπει θηλυκότητα επιτρέπει στον εαυτό της να νιώσει ευάλωτη, όχι αβοήθητη, αδύναμη αλλά όχι θύμα. Η δύναμη της θηλυκότητας κρύβεται ακόμη και στο αυθόρμητο χαχανητό χωρίς ντροπή, στο αθώο βλέμμα της που όταν βρει τον σωστό αποδεκτή μεταμορφώνεται σε ερωτεύσιμο. Η θηλυκότητα της κρύβεται στην αλήθεια της».

«Ας μην φοβόμαστε να βγάλουμε τη θηλυκότητα μας όταν το νιώθουμε. Αυτή που η φύση μας έδωσε κι όχι την άλλη την επιτηδευμένη, αυτή που έχει ένα σκοπό που θέλει να προκαλέσει. Η θηλυκότητα δεν προκαλεί, ξυπνάει αισθήσεις και συναισθήματα» πρόσθεσε.