Συστατικά

  • 500 γρ. έτοιμη ζύμη για πίτσα
  • 500 γρ. ντοματίνια
  • 1/3 του φλιτζανιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1/2 του φλιτζανιού σάλτσα ντομάτας
  • 1 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα
  • 1/3 του φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
  • Μισό σαλάμι, κομμένο σε μικρές φέτες
  • Πολύχρωμες πιπεριές, λεπτοκομμένες
  • φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
  • 1 πρέζα μαύρο πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς και σε ένα ταψί με λαδόκολλα τοποθετείς τα ντοματίνια, ραντίζεις με ελαιόλαδο και τα αφήνεις να ψηθούν για περίπου 20 λεπτά.
  • Κόβεις το ζυμάρι σε 10 ίσα μέρη, πλάθεις σε μπαλάκια και τα ανοίγεις σε κύκλους με πάχος περίπου ένα εκατοστό.
  • Με ένα πινέλο, αλείφεις τα ζυμαράκια με λάδι και ζεσταίνεις ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  • Ψήνεις τις ζύμες σου για περίπου τρία λεπτά την κάθε πλευρά και τις μεταφέρεις σε ένα ταψί.
  • Μοιράζεις στα ζυμάρια τη σάλτσα ντομάτας, τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα, όλα τα υπόλοιπα υλικά και ψήνεις για περίπου δέκα λεπτά.
  • Μοιράζεις και τα ντοματίνια, το βασιλικό και το πιπέρι και σερβίρεις όσο είναι ζεστά.
  • Απολαμβάνεις

Πηγή: tlife.gr