Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησαν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης στη Real Life και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη. Το συγγραφικό δίδυμο που εδώ και ενάμιση χρόνο υπογράφει με μαεστρία το σενάριο στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Ας ξεκινήσουμε από κάτι που έγραψα στο editorial. Σας περίμεναν πολλοί στη γωνία με το που ήρθε ο δεύτερος κύκλος. «Θα γίνει σαπουνόπερα, θα το τραβήξουν από τα μαλλιά» κλπ. Δώσατε σημασία;

Δεν μας απασχόλησε, γιατί από την αρχή η ιστορία των «Μελισσών» είχε στηθεί για δύο σεζόν. Οπότε ξέραμε πως θα συνεχίσουμε και είχαμε φροντίσει να υπάρχουν οι βάσεις αυτής της συνέχειας.

Ο δεύτερος κύκλος έκλεισε τα στόματα γιατί αποδείχθηκε πιο ισχυρός από τον πρώτο. Είχατε άγχος να σηκώσετε πιο ψηλά τον πήχυ;

Πάντα έχουμε άγχος και ποτέ δεν επαναπαυόμαστε. Τουλάχιστον εμείς έτσι λειτουργούμε. Μια επιτυχία φέρνει μεγαλύτερη ευθύνη προς το κοινό και θέλεις να γίνεσαι καλύτερος για να ανταποδίδεις την αγάπη και τη στήριξη που σου δίνουν.

[…] Μου λένε έγκυρες πηγές μου πως, ενώ είστε πολύ καλά στον ΑΝΤ1, θα σκάσει μια… προδοσία με το MEGA, λόγω μιας υπόσχεσης που τους είχατε δώσει. Ισχύει;

Προδοσία είναι αυτό που έκανε ο Νικηφόρος στην Ασημίνα! Εμείς είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες και προτείνουμε σειρές στα κανάλια. Το MEGA έδειξε ενδιαφέρον για μια μίνι σειρά, ένα αστυνομικό δράμα που είχαμε ετοιμάσει και, τη στιγμή που μιλάμε, είμαστε πολύ κοντά στην τελική συμφωνία για 13 επεισόδια που θα παιχτούν τη δεύτερη σεζόν.

Επίσης, άκουσα πως μπορεί να… σκάσει και τρίτος κύκλος «Μελισσών». Ισχύει; Αν όχι, έχετε στο μυαλό σας το επόμενο βήμα;

Δεν υπάρχει πρόβλεψη για τρίτο κύκλο «Μελισσών», δεν είναι η δική μας πρόθεση να το συνεχίσουμε. Έχουμε ετοιμάσει μια άλλη σειρά, την οποία αγαπάμε πάρα πολύ και την πιστεύουμε και θέλουμε του χρόνου να δοκιμαστούμε σε αυτήν. Και επειδή πολλά ακούστηκαν τελευταία, δεν έχουμε συμβόλαιο αποκλειστικότητας με κανένα κανάλι, παρά μόνο με τον παραγωγό μας, τον κ. Καραγιάννη. Η πρόταση αυτή συζητιέται ήδη με τον ΑΝΤ1, με τον οποίο έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία, οπότε ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος.