Μια τοιχογραφία συνολικού μήκους 90 μέτρων είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς των παιδιών της Art In Progress και του καθοδηγητή τους, του Κλεομένη Κωστόπουλου, στην παραλία του Παλουκίου, στον δήμο της Ήλιδας.

Το patrasevents.gr είχε αφιερώσει άρθρο στην νέα δουλειά του KLE και συνεργατών του. Πλέον το έργο αυτό ολοκληρώθηκε και πρόκειται στην ουσία για μία φανταστική σύνθεση, με πολλές τοιχογραφίες μαζί, βγαλμένες μέσα από το καλοκαίρι και τις ξένοιαστες στιγμές στην θάλασσα.

Πάντα όμως με χρώματα και φαντασία, τέχνη και έμπνευση, με την παραλία του Παλουκίου να αποκτά πλέον μία άλλη αισθητική, μέσα από αυτό το υπέροχο έργο που ολοκληρώθηκε.

Θυμίζουμε ότι η τοιχογραφία αυτή είναι αποτέλεσμα ενός project που προκύπτει μέσα από την συνεργασία της Art In Progress με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον Δήμο Ήλιδας.

Ο KLE έγραψε στον τοίχο του: «Έτοιμη η τοιχογραφία 90 μέτρων μήκος στον Δήμο Ήλιδας. Το έργο ολοκληρώθηκε με την βοήθεια της Art In Progress και μίας ομάδας νέων παιδιών, που ελπίζω στο μέλλον να χαράξουν ένα μακρύ και δημιουργικό δρόμο στην street art».

Ας πάρουμε μία γεύση από το έργο αυτό!