Στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» μίλησε ο Έκτορας Μποτρίνι, το πρωί του Σαββάτου, στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα. Ο δημοφιλής σεφ αναφέρθηκε στην επιστροφή της εκπομπής, «Εφιάλτης στην κουζίνα» και την θερμή υποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό αλλά και στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της τρέχουσαν σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έκτορας Μποτρίνι σημείωσε με χαμόγελο πως «μου έχουν πετάξει ένα σωρό πράγματα στα πλαίσια των γυρισμάτων για τον Εφιάλτη στην κουζίνα. Τώρα, μου πέταξαν ένα καλαμάρι επάνω μου! Δεν ξέρω γιατί. Είπα ότι δεν ήταν καλό και μου το έφερε πάνω μου. Με πρόλαβε! Εντάξει, συμβαίνουν και αυτά.

«Υπήρχε μεγάλη ζήτηση να κάνουμε ξανά το Εφιάλτης στην Κουζίνα. Αποφάσισε το κανάλι να το κάνει, νομίζω πως ήταν πολύ δύσκολη και σκληρή απόφαση μετά από τόσα χρόνια αλλά ανταμειφθήκαμε όλοι» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο γνωστός σεφ. «Είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους μας. Για τα εστιατόρια, την τηλεόραση, παντού. Πολύ δύσκολη χρονιά».

Όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον, μετά τον Εφιάλτη στην Κουζίνα, ο Έκτορας Μποτρίνι πρόδωσε πως «κάτι συζητιέται αλλά θα δούμε προσεχώς γιατί τώρα έχουμε ακόμα επεισόδια Εφιάλτη που θα γίνουν».

«Έχουμε πολύ δρόμο, άλλα οχτώ επεισόδια» κατέληξε ο Έκτορας Μποτρίνι.


Ο Έκτορας Μποτρίνι για τον «Εφιάλτη στην κουζίνα» | Έλα Χαμογέλα! 17/10/2020 | OPEN TV