Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ μηνών για υπεξαίρεση απειλή και απλή σωματική βλάβη.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχές του Πύργου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαπές γυναίκες, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους 3,7 γραμμαρίων.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, πραγματοποίησαν έρευνα σε αγροικία του άνδρα σε περιοχή του Μεσολογγίου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν (13,3) γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.