Νέα περίπτωση διακίνησης λαθραίων τσιγάρων μέσα σε λίγες ώρες εντόπισε η Αστυνομία στην Πάτρα.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Ασφάλεια Πατρών, σε έλεγχο που έκανε σε αυτοκίνητοστα διόδια του Ρίου, εντόπισε 5.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 7 κιλά λαθραίου καπνού, χωρισμένο σε 140 συσκευασίες των 50 γραμμαρίων. Συνελήφθη ο αλλοδαπός οδηγός του.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής έγιναν τρεις συλλήψεις για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών. Επρόκειτο για τρεις άνδρες, (δυο ενήλικες και ένας ανήλικος, ηλικίας 17 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω τους τρεις άνδρες, την στιγμή που εκφόρτωναν από αυτοκίνητο κιβώτια με λαθραία καπνικά προϊόντα. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά (6.000) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 125 συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (6) κιλών και (250) γραμμαρίων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών Αθηνών, στο ύψος των διοδίων του Ρίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στο πλαίσιο διερεύνησης δικτύου διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων στην Πάτρα, εντόπισαν τον αλλοδαπό άνδρα να κινείται με αυτοκίνητο στα διόδια του Ρίου και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι μετέφερε λαθραία καπνικά προϊόντα. 

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά (5.000) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 140 συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (7) κιλών. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες τα ξημερώματα είχαν στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις αλλοδαποί άνδρες, (δυο ενήλικες και ένας ανήλικος, ηλικίας 17 ετών),την στιγμή που εκφόρτωναν από αυτοκίνητο κιβώτια με λαθραία καπνικά προϊόντα και πιο συγκεκριμένα (6.000) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 125 συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (6) κιλών και (250) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.