Σαρωτικές αλλαγές και νέα πρόσωπα έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που μας μεταφέρει 6 χρόνια στο μέλλον.

Καλώς ήρθατε στο Διαφάνι το ευτυχές έτος 1965. Ο Δούκας παλεύει ακόμη να γλιτώσει από το νόμο και τους δαίμονές του, ενώ η Ελένη παραμένει στη φυλακή όπου τη ζωή της κάνει κόλαση ο Βόσκαρης.

Πίσω στο Διαφάνι, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη έχουν κάνει τη δική τους επικερδή επιχείρηση, κρυφά απ’ όλους. Παράλληλα ο Κωνσταντής έχει σχέση με τη Δόμνα, κόρη του συνεργάτη τους Σωκράτη Θέμελη.

Ποια είναι η αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντή στις «Άγριες Μέλισσες»

Καθώς αναμένουμε εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» με τα νέα πρόσωπα, μαθαίνουμε πως τον ρόλο της όμορφης Δόμνας αναλαμβάνει η ηθοποιός Νεφέλη Κουλούρη. Όσο για τον πατέρα της, τον άνδρα με τον οποίο συνεταιρίζεται ο Κωνσταντής, τον ρόλο του αναλαμβάνει ο Χάρης Σώζος.

Η Νεφέλη Κουλούρη είναι ηθοποιός και μουσικός. Γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1990 στην Αθήνα και γρήγορα ασχολήθηκε με το θέατρο. Σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν.Την περασμένη σεζόν συμμετείχε στην θεατρική παράσταση «Αλίμονο στους νέους», πλάι στους Γιώργο Γαλίτη και Κοσμά Ζαχάρωφ.

Ωστόσο, το τηλεοπτικό κοινό την γνώρισε από τη συμμετοχή της στην σειρά του ANT1, «Πέτα τη φριτέζα». Η ηθοποιός υποδύθηκε την κόρη της Μαριέττας, Θάλεια, με την οποία ήταν ερωτευμένος ο Μένιος στην κωμική σειρά. Η Νεφέλη Κουλούρη δεν συμμετείχε στη δεύτερη σεζόν της κωμικής σειράς με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο.