Αυξάνονται συνεχώς τα προβλήματα για τον Μάσιμο Καρέρα καθώς οι ενοχλήσεις που είχε ο Εμάνουελ Ινσούα επιβεβαιώθηκαν με τον Αργεντινό αριστερό μπακ της Ένωσης να μένει εκτός με κάκωση στην αριστερή γαστροκνημία.

Ο Ινσούα είναι στα όρια της θλάσης και είναι επίφοβο να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει πως και ο Αργεντινός μένει νοκ-άουτ και προστίθεται στα προβλήματα με τους Γκαρσία, Λόπες, Σιμόες, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλο, Μπακάκη που είναι ήδη τραυματίες και φυσικά τον τιμωρημένο Μάνταλο, όπως αναφέρει το gazzetta.

Όσον αφορά τον Λόπες, ο ίδιος ανέβασε ρυθμούς και ήθελε να προσπαθήσει να παίξει απέναντι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο και γι' αυτόν θα ήταν ρίσκο λόγω του ότι έχει χάσει προπονήσεις από το διάστρεμμα που υπέστη. Ο Πορτογάλος μπακ «τρέχει» πλέον να προλάβει το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπράγκα. Την ίδια στιγμή ρυθμούς ανεβάζει και ο Μπακάκης, για τον οποίο υπάρχει ένα ενδεχόμενο να προλάβει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.