Στην εκπομπή Pop Up και την Αφροδίτη Γραμμέλη έδωσε συνέντευξη ο Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τηλεόραση και για τις εκπομπές μαγειρικής, όπως αναφέρει το zappit.

«Ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου. Από τη μέρα που γεννήθηκα είμαι χαμογελαστός και μου αρέσει αυτή η χαρά της ψυχής που έχω, τη ρουφάω τη ζωή, μ’ αρέσει πάρα πολύ και γι’ αυτό ίσως μαγειρεύω με αυτόν τον τρόπο, βγάζω τον χαρακτήρα μου. Το βασικό συστατικό στη μαγειρική είναι η… κατάθεση ψυχής στο πιάτο.

Δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση, δεν βλέπω κάτι που μου αρέσει σήμερα, δεν θα το έκανα σήμερα. Εγώ μπήκα στην τηλεόραση, όχι για να γίνω γνωστός, γιατί ήθελα να αφήσω γνώση, ήθος και να αφήσω και το κύρος μου. Αυτό που βλέπω σήμερα δεν με ενδιαφέρει, δεν θα το ήθελα. Αν μου γινόταν μια πρόταση δεν θα έλεγα όχι από την αρχή, θα ήθελα να την κοσκινίσω και να δω τι είναι αυτό που ζητάνε από μένα.

Θεωρώ ότι αυτό που λείπει από την ελληνική τηλεόραση είναι η γνώση, να δω μια εκπομπή που θα αφήσει γνώση. Νομίζω ότι οι εκπομπές μαγειρικής είναι πολύ γρήγορες, ο χρόνος που δίνουν στους ανθρώπους να μαγειρέψουν είναι πάρα πολύ σύντομος, είναι μαγικές εικόνες. Μια πρωινή εκπομπή έχει πάρα πολλά θέματα, στριμώχνουν τη μαγειρική και τον μάγειρα.

Εγώ δεν είδα κανένα από αυτά τα παιδιά που βγαίνουν από μαγειρικά ριάλιτι, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν τους είδα κάπου να ξεχωρίζουν. Η μαγειρική θέλει χιλιόμετρα. Σας το λέει ένας άνθρωπος που μαγειρεύει γύρω στα 57 χρόνια», είπε ο Λευτέρης Λαζάρου.