Κάθε αρχή και δύσκολη γι' αυτό και στο ξεκίνημα μιας σχέσης δεν είναι λίγοι εκείνοι που είναι διστακτικοί και επιφυλακτικοί. Και ενώ μόνο ο χρόνος μπορεί να αποδείξει αν κάποιος αξίζει πραγματικά, υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι τα πιο πιστά και μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε βέβαιοι για την απόφασή σας να είστε μαζί τους.

Ποια είναι αυτά; Σύμφωνα με την κορυφαία αστρολόγο Rachel Satto του Elite Daily, τα πιο πιστά ζώδια είναι ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Η απιστία είναι αντίθετη σε ότι αντιπροσωπεύει ο Καρκίνος, γεγονός που τον καθιστά ένα από τα πιο πιστά ζώδια στον ζωδιακό κύκλο.

Καθώς κυριαρχείται από τη Σελήνη, το ουράνιο σώμα που συνδέεται με το συναίσθημα, ο Καρκίνος είναι ιδιαίτερα ευάλωτος στην καρδιά. Ως αποτέλεσμα, αργεί να ανοιχτεί σε νέους συντρόφους και έχει την τάση να δοκιμάζει και να ελέγχει κάποιον προτού καν διανοηθεί να εξετάσει ακόμη και να τους επιτρέψει να μπουν στη ζωή του. Ο Καρκίνος επιθυμεί την ασφάλεια, τη σιγουριά και έναν σταθερό σύντροφο στις σχέσεις του και είναι πολύ ευτυχής όταν προσφέρει στον σύντροφο του το ίδιο σε αντάλλαγμα.

Συνεπώς, αν απογοητεύσεις τον Καρκίνο, δεν θα σε απατήσει, αλλά θα βρεθείς πολύ γρήγορα χωρίς σύντροφο.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Όπως και το άλλο ζώδιο του νερού τον Καρκίνο, ο Σκορπιός προστατεύει την ευάλωτη καρδιά του κάτω από ένα σκληρό εξωτερικό κέλυφος.

Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη για αυτόν, αλλά πρέπει να την κερδίσει κάποιος με το σπαθί του. Ο Σκορπιός είναι με φυσικό τρόπο μυστηριώδης και επιλέγει να παίζει προσεκτικά το παιχνίδι του, οπότε φοβάται συχνά ότι όλοι οι άλλοι κάνουν το ίδιο, και ίσως χρειαστεί να πεισθεί διαφορετικά.

Μόλις είναι σίγουρος για την εμπιστοσύνη και την πίστη του συντρόφου του, ο Σκορπιός δίνεται ολοκληρωτικά. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο αφοσιωμένος είναι ο Σκορπιός, μπορεί να αλλάξει γρήγορα αν αισθανθεί προδομένος. Αυτό το ζώδιο πιστεύει στην εκδίκηση, οπότε αν αντιμετωπίσει την απιστία, του δίδεται μια καλή ευκαιρία να κάνει το ίδιο.

Ο Σκορπιός θα το ανταποδώσει γρήγορα πριν σε βγάλει έξω από τη ζωή του για πάντα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Από όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ο Αιγόκερως είναι αυτός που παίρνει τη δέσμευση πιο σοβαρά. Αυτό συμβαίνει επειδή ο κυβερνών πλανήτης του, ο Κρόνος και έχει να κάνει με τη δομή και το νόμο. Έτσι, όταν δίνει το λόγο του, το εννοεί μέχρι τέλους. Αυτό το ζώδιο έχει επίσης μια πιο παραδοσιακή άποψη περί σχέσεων, έτσι όταν βρίσκεται σε μια σχέση, το κάνει ολοκληρωτικά.

Ο Αιγόκερως είναι πολύ επιλεκτικός ως προς το σε ποιον δίνει την καρδιά του (και ίσως το πιο σημαντικό, το χρόνο του).

Ψάχνει έναν σύντροφο που θα βελτιώσει τη ζωή του και θα τον βοηθήσει να επιτύχει τους στόχους του και αν βρει κάτι κατάλληλο θα αποτελέσει πρόκληση για αυτόν.

Όταν βρει αυτό το πρόσωπο, δεν πρόκειται να το εγκαταλείψει για χάρη κάτι πρόσκαιρου.