Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες, μπήκε για λίγο Στη φωλιά των Κου Κου και απάντησε στις ερωτήσεις της Δήμητρας Καλφούντζου.

Για τις Άγριες Μέλισσες, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δήλωσε: «Η τελευταία σκηνή μου πήγε πολύ ωραία από όλες τις απόψεις και πήρα πολλή αγάπη από τον κόσμο. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ξεκίνησε να κλαίει, μου είπε «θα φύγεις»; Ναι, είχαμε βάλει τα κλάματα στ’ αλήθεια. Ο ρόλος τελείωσε εκεί που έπρεπε να τελειώσει.

Στις δραματικές στιγμές πολλές φορές με έπιανε νευρικό γέλιο. Εγώ το προκαλούσα. Με είχαν διώξει από τις Πανελλήνιες επειδή με έπιασε νευρικό γέλιο. Δεν έκανα καθόλου σκηνές με τη Δανάη Μιχαλάκη. Δέσαμε πολύ, είναι η καινούρια μου φίλη και δεν είχαμε καμία σκηνή, παρά μόνο μία, πριν πεθάνει η Θεοδοσία, που με κοιτάει και στραβά».

Πώς της χρέωσαν ότι έχει σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη; Η ηθοποιός εξομολογείται: «Μου χρέωσαν ως σχέση τον Γιώργο Γεροντιδάκη γιατί έτυχε να κάνουμε μαζί διακοπές στο ίδιο μέρος. Και λέγαμε να δεις ότι θα βγει βρώμα τώρα και γελούσαμε μεταξύ μας».

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είναι ζευγάρι με τον Θανάση Τότσικα και όπως λέει: «Ο σύντροφός μου μοιάζει αρκετά με τον αδερφό του, τον Αποστόλη Τότσικα».