Η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Όλα όσα θεωρούν δεδομένα οι ήρωες γκρεμίζονται μέρα με την ημέρα. Σύμφωνα με το «TV O’CLOCK» ο Δούκας αναγκάζεται να βγει από την κρυψώνα του και να αναζητήσει βοήθεια, καθώς η ζωή του κινδυνεύει.

Έξι χρόνια μετά τις τραγικές στιγμές που βίωσαν όλοι στις Άγριες Μέλισσες και η ζωή των ηρώων συνεχίζεται με διαφορετικούς ρυθμούς για τον καθένα. Ο Κωνσταντής, ο μοναδικός σύμμαχος του Δούκα και ο άνθρωπος που γνωρίζει που κρύβεται, προσπαθεί να τον βοηθήσει προκειμένου να επιστρέψει στο Διαφάνι, χωρίς όμως να κινδυνεύει να συλληφθεί. Ο Κωνσταντής, μάλιστα, εκβιάζει τον Σταματέλο για να αθωώσει τον Δούκα, σε αντίθεση με τον Νικηφόρο, ο οποίος, βλέποντας πως πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του πατέρα του, κάνει προσπάθεια να το αποτρέψει. Ένας άντρας, όμως, που καταφτάνει στο χωριό μπαίνει τυχαία στη ζωή του Δούκα, φέροντας ίσως την πολυπόθητη επιστροφή του…

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να αναλάβει δράση και να ακολουθήσει τον Κωνσταντή για να βρει την κρυψώνα του πατέρα του. Και ενώ ο κλοιός γύρω από τον άλλοτε κραταό άντρα του Διαφανίου σφίγγει και όλοι κάνουν τα πάντα για τον εντοπισμό του, εκείνος περνάει δύσκολες στιγμές. Ο Δούκας νιώθει για πρώτη φορά αδύναμος. Έχει έναν έντονο πόνο στο στήθος, που όσο περνάει η ώρα δυναμώνει και νιώθει ανήμπορος να βοηθήσει τον εαυτό του. Ο άντρας δίνει μάχη για τη ζωή του.

Και ενώ ο φόβος της σύλληψής του παραμονεύει, η ανάγκη του να κρατηθεί ζωντανός τον οδηγεί στο Διαφάνι προκειμένου να ζητήσει βοήθεια. Η επιστροφή του στο χωριό είναι γεγονός και είναι θέμα χρόνου να τον ανακαλύψουν.