Ξέσπασε η Μικαέλα Φωτιάδη στο πλατό του My Style Rocks, ύστερα από σχόλια της Αρετής Λις ότι η ίδια έχει στυλίστα για το σόου μόδας. Η δεύτερη δεν συμφώνησε με την βαθμολογία που της έβαλε η Μικαέλα λέγοντας ότι τα δικά της στυλ κάθε εβδομάδα δεν ταιριάζουν με τις προηγούμενες φορές κι αναφέροντας ότι έχει βοήθεια. Αυτό πυροδότησε την έντονη αντίδραση της Μικαέλας που ανέφερε, σύμφωνα με το zappit:

«Συγκρίνεις το δικό μου outfit με το δικό σου. Κι εγώ έχω κάνει styling και θα μάθεις όταν ανέβω κι εγώ εκεί πάνω να μιλήσω. Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με εσένα. Είπε κανείς ότι απαγορεύεται να φοράς σετ; Απλά όταν σου λέει κάποιος την γνώμη του δεν χρειάζεται να αντιδράς έτσι. Δεν είμαι η μόνη που έχει βάλει 3 για να μου κάνεις αυτήν την επίθεση. Σε λίγο θα φοβόμαστε να σου βάλουμε χαμηλό βαθμό.»

Όταν η Αρετή είπε ότι πιστεύει ότι έχει βοήθεια πρόσθεσε:

«Αφού λες ότι έχω βάλει απλά ένα σετ, ποια βοήθεια; Ή μήπως δεν σου άρεσε η κριτική που έκανα κι είπαμε να πούμε κάτι στην Μικαέλα; Δεν μπορείς να μιλήσεις και να πεις κάτι χωρίς αποδείξεις Αρετή. Για να λες κάτι τέτοιο όμως πρέπει να το υποστηρίξεις. Ασχολήσου με τον εαυτό σου γιατί εμένα αυτό το θέμα με τον στυλίστα με νευρίασε και με στενοχώρησε πάρα πολύ. Έχω διάφορα στο κεφάλι μου κι έχω και μια άλλη δουλειά κι ένα παιδί που ασχολούμαι και μία μετακόμιση και χίλια δυο. Όταν την προηγούμενη εβδομάδα τα πήγα χάλια, είχα πολλά στο κεφάλι μου και μπορούσα όλη μέρα να κάτσω και να κλαίω αλλά προσπαθούσα να είμαι οκ. Καθόμουν ήσυχη γιατί δεν ήμουν καλά. Ασχολήθηκα τώρα πιο πολύ με την εικόνα μου, το μακιγιάζ, τα πάντα αφήνοντας κάποια πράγματα στην άκρη και ακυρώνοντας κάποιες δουλειές. Δεν δέχομαι ποτέ να πει κανείς ξανά ότι έχω στυλίστα. Μόνο με αποδείξεις.»